Horoscop rune 30 septembrie – 6 octombrie 2024. Mihai Voropchievici, vești bune pentru Balanțe

30 09. 2024, 12:08

Horoscop rune 30 septembrie – 6 octombrie 2024. Mihai Voropchievici, vești bune pentru Balanțe.

Berbecii vor avea o lună extraordinar de bună în care vor fi favorizați. În luna octombrie vin multe cadouri către ei de la persoane care se gândesc la ei. Asta nu înseamnă că vor face un magazin și vor primi zeci de cadouri, dar ele vor veni cu alternanță.

Taurul are un octombrie foarte dificil, greu, problematic. Recomandarea runei Uruz este să aibă forță, tărie și putere. Sunt multe probleme pe care trebuie să le ia în piept, să le rezolve, să nu se lamenteze. Cu ambiție și tărie vor reuși să treacă peste greutăți în săptămâna ce vine.

Gemenii au ocazia să se detașeze de tot ce înseamnă cotidian. Se vor învălui într-o aură de mister. E greu să îi descifrați, să intrați în grațiile lor. Au și ei nevoie, după atâtea luni, să fie cu ei înșiși. Citește mai multe aici.

Zodii cu noroc în dragoste în această toamnă. Mihai Voropchievici: „Ei sunt aşteptaţi de dragoste şi pasiune”

Zodii cu noroc în dragoste în această toamnă. Mihai Voropchievici: „Ei sunt aşteptaţi de dragoste şi pasiune”. Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, cele trei zodii care se vor îndrăgosti în această toamnă.

Taur

Această toamnă aduce momente de plenitudine și împlinirea unui vis mai vechi pentru nativii Taur. Poziția astrelor din septembrie și octombrie favorizează norocul în dragoste, mai ales pentru cei singuri. Fiecare duminică din luna septembrie va aduce un zâmbet pe buze, iar relațiile personale vor înflori. Dacă nu ești deja într-o relație, vei avea mari șanse să te îndrăgostești, iar surprizele frumoase din viața personală te vor împlini profund. Până în octombrie 2024, astrele îți vor deschide drumul către o viață amoroasă împlinită, iar serviciul va trece pe plan secund. Citește mai multe aici.

foto: arhiva ciao.ro